Gratis verzending voor bestellingen vanaf € 9,95
0
De winkelwagen is (nog) leeg

Ambachtelijke smederij

De smid - Een eenvoudig Nederlands woord, waarin een wereld van vakmanschap schuilt. Beheerders van monumentale gebouwen en overheden zien de smid als restaurateur. Architecten en aannemers zien hem als iemand die maatwerk levert in ijzer en staal. De smid is een kunstenaar met metalen. Dick Norg zegt het op zijn Gronings: ‘Het moet al heel raar lopen willen wij het niet voor elkaar krijgen’.

Dick Norg Smederij, de smid van nu, beheerst vele technieken om diverse metalen te bewerken en te vormen: smeden, gieten, lassen, zetten, walsen en knippen, bijvoorbeeld. Zo vervaardigt hij nieuwe dingen, maar ook onderhoud en restauraties. In de goed ingerichte smederij worden zowel Ferro als Non Ferro materialen verwerkt met moderne machines. Historische objecten worden weer als nieuw.

Dick Norg Smederij is een all-round metaal bewerkingsbedrijf van ambachtelijk smeedwerk- en restauratiewerk tot modern constructie- en plaatwerk. De smederij is gespecialiseerd in ambachtelijk smeed- en restauratiewerk. Met enige trots mogen we zeggen dat Dick Norg smederij als eerste in Nederland het keurmerk “NGK Erkende Smederij “ heeft behaald. 

Daarnaast heeft Dick Norg Smederij de specialisatie  “Restauratie“ behaald. Als eigenaar of opdrachtgever van erfgoed of monumenten bent u er van verzekerd, dat u zaken doet met een smederij die aantoonbaar kennis, deskundigheid en ervaring heeft. De smederij is gevestigd in het noorden van het land, maar levert producten en diensten door heel Nederland.

Set gietijzeren bankpoten. Desgevraagd ook mogelijk om ze te laten behandelen.

254.9954
Verkoopprijs€ 255,00

Alle soorten moeren beschikbaar in onze webshop. Kijk gerust rond. Dit exemplaar: vierkante moer M6 verzinkt.

0.484
Verkoopprijs€ 0,48

Gietijzeren baluster met montageanker. Is gestraald. Als ondersteuning en hekpaal. Poedercoating mogelijk.

375.0032
Verkoopprijs€ 375,00

Set gietijzeren poten voor een bankstel. Desgevraagd ook mogelijk om de bankpoten te laten behandelen.

268.0029
Verkoopprijs€ 268,00
Een moment alstublieft ...